Ara

OKULUMUZ BİYOLOJİ ÖĞRETMENİ FAZİLET FIRAT VE SİNEM MUTLU HAKVERDİ'NİN BİRLİKTE HAZIRLAYIP  SUNDUĞU  DİYABET EĞİTİMİ TÜM SINIFLARDA FARKINDALIK YARATMAK VE BİLGİLENDİRMEK AMACIYLA ANLATILDI. DİYABET NEDİR? NASIL KORUNULUR? KONULARI ANLATILIRKEN GÜNÜMÜZDEKİ BESİN MADDELERİ VE BESLENME ŞEKLİNİN DİYABETE ETKİLERİ DE ÖZELLİKLE BELİRTİLDİ.

Ara

10/17 ARALIK İNSAN HAKLARI HAFTASI MÜNASEBETİYLE MEDENİYET VE DÜŞÜNCE KULÜBÜ PANO HAZIRLADI. ÖĞRETMENLERİMİZ SINIFLARINDA İNSAN HAKLARINI VE ÖNEMİNİ ANLATTI. ÖĞRENCİLERİMİZE KONFERANS SALONUNDA EBA'DAN KONUYLA İLGİLİ VİDEOLAR İZLETİLDİ.

Ara

2204 LİSE ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA PROJELERİ KAPSAMINDA OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNE VE ÖĞRETMENLERİNE OKUL TÜBİTAK EKİP BAŞKANI VE BAŞKAN YARDIMCISI TARAFINDAN BİLGİLENDİRME TOPLANTILARI YAPILDI.

Ara

OKUL İÇİ ELEKTRİK DÜĞMELERİNİN ALTINA ENERJİ TASARRUFU SAĞLAMAK AMACIYLA UYARI YAZILARI YAZILDI. ÜLKEMİZİN KAYNAKLARININ İSRAF EDİLMEMESİ İÇİN ÖĞRENCİLERİMİZ BİLİNÇLENDİRİLMEYE ÇALIŞILDI.Okuldaki uygun mekânlar öğrencilerin, medeniyetimizin izlerini ve kültürel zenginliklerini tanımalarını sağlayacak şekilde tasarlandı. Bu tasarımlarda, kültür ve medeniyet tarihimizin büyüklerinden öğrencileri tefekküre sevk eden ve mefkûre oluşturan mısra, hat, fotoğraf levhaları, özgün söz, vecize, ayet ve hadislerle donatıldı.

Ara

OKUL MÜDÜRÜMÜZ NURHAN BİLİCİ DEĞERLİ ÖĞRETMENLERİMİZİN DERLERİNE GİREREK TECRÜBE PAYLAŞIMINDA BULUNDU. TAVSİYE NİTELİKLİ DERS İZLEMELERİ DEVAM ETMEKTEDİR.ÖĞRENCİLERLE OKUMANIN VE ÖĞRENMENİN ÖNEMİ ÜZERİNE KONUŞAN OKUL MÜDÜRÜMÜZ ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERLE GÜZEL PAYLAŞIMLAR YAŞADI.

Ara

Araştırmacı yazar Muhammed Rıdvan SADIKOĞLU okulumuzda "İnsan insana emanettir" konulu söyleşi yaptıi. Söyleşi esnasında öğrencilere sorular sorarak onlara kitaplarından hediye etti. Bizde kendilerine Malatyamızın kayısısından ikramettik.Kendisine Teşekkür Ederiz.

Kas

Kadına yönelik her türlü şiddetin; Acı ve ızdırap veren, yaşam hakkını tehdit eden, temel bir insan hakkı ihlali olduğuna, Toplumu derinden yaralayıp zayıflattığına, aile birliğini zedeleyip, anne ve çocuk sağlığını bozan son derece önemli bir halk sağlığı sorunu olduğuna, Kadına yönelik şiddetin katı töre, gelenek gibi hiçbir gerekçe ile asla meşrulaştırılamayacağına, İnanıyoruz. Hayat arkadaşlarımız, kardeşlerimiz, annemiz, geleceğimizi emanet ettiğimiz evlatlarımız, kadınlar, bu toplumun yarısını oluşturan erkeklerle aynı haklara sahip bireylerdir. Bu nedenle; Kadına yönelik şiddete ortak olmayacağız, seyirci kalmayacağız… Kadına yönelik şiddete son vermek için el ele verelim… Kadına Karşı Şiddetle Mücadelede  üzerimize düşen görevi yapmak üzere KARARLIYIZ, BİZ DE VARIZ…

Kas

Okulumuz öğretmenleri ile 24 Kasım Öğretmenler günü etkinlikleri çerçevesinde kahvaltı programı yaptık .Birlik beraberlik güzel şey.

Kas

Analiz değerlendirilerek güçlü ve zayıf yönler tespit edilerek zayıf yönlerin iyileştirilip güçlü yönlerin geliştirilmesi için çalışmalar devam ediyor.

Kas

Suriyeli çocuklarinTürk Eğitim Sistemine Entegrasyonu çalışması kapsamında proje okulu olmamız hasebiyle sınıf yönetimi üzerine erasmus projesi çalışıyoruz.

Koordinatörlüğünü Betül Merve Tuğlaca nın yaptığı projede Nurhan Bilici,Fadime Aksak,Fazilet Fırat,Sinem Mutlu Hakverdi,Elmas Yılmaz,Mürüvvet Tuncak,Emin Özcan, Ender Yücekaya,Emrah pektaş,İsmail Karaçam,Sefa Kaçır,Salih Kaya,Ömer Yanmaz, isimli öğretmenlerimizin katılımıyla yürütülen projemizin faydalı olacağını umuyoruz.

Kas

Malatya Spor Genel Menejeri Ali Ravcı ve santrofor oyuncu Eren Tozlu okulumuzu  ziyaret ettiler öğretmen arkadaşlarla Malatya Sporu konuştular.

Mahallenin çocukları haber alıp okulumuza imza için geldiler.

Kas

OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ İÇİN HAFTA İÇİ VE HAFTA SONU DESTEKLEME VE YETİŞTİRME KURSLARI AÇILDI. BU KURSLARDA DENEME SINAVLARI YAPILARAK ÖĞRENCİLERİMİZDEN GERİ DÖNÜTLER DE ALINMAKTADIR.AYRICA YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN DE PİCTES PROJESİ DOĞRULTUSUNDA DESTEKLEME VE YETİŞTİRME KURSLARI AÇILMIŞTIR.

Kas

Geleneksel sosyal sorumluluk  ' Kardeş Okul'  projemizin bu yılki çalışması 11.11.2019  tarihinde  Battalgazi / Karaköy ilkokulu'na  yapıldı.

Kas

Ülke genelinde "Geleceğe Nefes Ol" kampanyası kapsamında bugün 11:11 de başlatılan fidan dikimini Sayın  Valimiz Aydın BARUŞ'un katılımıyla gerçekleştirdik.Tüm Türkiyede aynı saatte milyonlarca ağacı toprakla buluşurduk.Öğrencilerimizle hem okul bahçesinde hem de orman işletmesinin belirlediği alanda sayısız ağaç diktik.

Kas

OKUL PANOLARINA VE ÖĞRENCİ GİRİŞLERİNE AFİŞLER ASARAK FARKINDALIK OLUŞTURULDU.