Ara

Genç Nida Kur'an-ı Kerim'i güzel okuma yarışmasına 12. sınıf öğrencilerimizden Fatımaüz Zehra Gül ile katıldık.

Ara

Okulumuz bahçesinin daha güzel görünmesi için çiçek dikme etkinliği yapıldı.

Kas

2023-2024 Üniversite hedeflerimiz doğrultusunda 12. sınıflarımıza yönelik, kasım ayı deneme sınavımızı gerçekleştirdik.

Kas

2023-2024 Üniversite hedeflerimiz doğrultusunda 11. sınıflarımıza yönelik, kasım ayı deneme sınavımızı gerçekleştirdik.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin  85'inci yıl dönümünde okulumuzda 10 Kasım Atatürk'ü Anma Programı düzenlendi.

Ekm

İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN OKULUMUZDA SİBER FARKINDALIK VE GÜVENLİ İNTERNET KULLANIMI HAKKINDA ÖĞRENCİLERİMİZE SEMİNER VERDİLER. İNTERNET KULLANIMINDA DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN HUSUSLARI ANLATTILAR.

Ekm

DÜNYA GIDA GÜNÜ KAPSAMINDA OKULUMUZDA SAĞLIKLI BESLENMEYE ÖRNEK TEŞKİL ETMESİ İÇİN ÖĞRENCİLERİMİZE MEYVE İKRAM EDİLDİ.

Ekm

KARİYER GÜNLERİ KAPSAMINDA BATTALGAZİ BELEDİYE BAŞKANI SAYIN OSMAN GÜDER OKULUMUZU ZİYARET EDEREK ÖĞRENCİLERİMİZLE SOHBET EDİP HEDİYE DAĞITTI.

Ekm

Veteriner Hekim ve Sağlık Çalışanı bölümlerini tanıttılar.

Ayrıca Yüksek Okuldan dikey geçiş sınavı ile Veterinerlik geçişi hakkında bilgilendirme yapıldı.

Ekm

HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ KAPSAMINDA VETERİNER HEKİM SADİ BİLİCİ OKULUMUZU ZİYARET EDEREK ÖĞRENCİLERİMİZE TECRÜBELERİNİ AKTARDI.

Eyl

Dünya var olalı beri kimse bu kadar sevilmedi. Dün burada bir araya gelmemizin sebebi, bir büyük insanı anmak ve anlamaya çalışmak. Aslına bakarsanız onu anmanın yolu onu anlamaktan ve yürüdüğü yoldan yürümekten, yaşadığı hali yaşamaktan geçiyor. Kandilimiz mübarek olsun.

Eyl

OKULUMUZA YENİ BAŞLAYAN 9.SINIFLARIMIZ İÇİN 11. SINIFLARIMIZ TANIŞMAK VE KAYNAŞMAK İÇİN KEK DAĞITTILAR. ÖĞRENCİLERİMİZE OKULUMUZDA BAŞARILAR DİLERİZ.