Eyl

19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ OKULUMUZDA YAPILAN ETKİNLİKLERLE KUTLANDI. OKULUMUZA DAVET EDİLEN GAZİLERİMİZ ÖĞRENCİLERİMİZLE SOHBET ETTİLER. YAŞADIKLARINI ANLATAN GAZİLERİMİZ VE ÖĞRENCİLERİMİZ DUYGU DOLU ANLAR YAŞADI.

Ock

May

OKULUMUZA, ÖĞRENCİLERİMİZLE EDEBİYAT SOKAĞI YAPILDI. EDEBİYAT DEĞERLERİMİZİ TANIMALARI AMACIYLA OLUŞTURULAN SOKAĞIMIZDA, ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNİ ÇEKECEK BİLGİLERİNİ TAZELİYECEK ÇALIŞMALAR YAPILDI.

May

İnternet ve sosyal medya kullanımıyla ilgili bilgi vermek üzere Akademisyen Doç Dr. M.Barış Yılmaz veli ve öğrencilerimizle buluşuyor.

İletişim Fakültesi Öğretim üyesi Doç. DR. M.Barış Yılmaz Siber zorbalık başlıklı eğitimlerini sundular.

Velilerimize sosyal medya kullanımı ve oluşan tehditler hakkında bilgilendirme yaptı. Tedbirler ve kişisel haklarımızla ilgili bilgiler verdi .Kendilerine verdikleri bilgilerden dolayı teşekkür ederek plaket ve çiçek buketi sunduk.Daha sonra velilerimize katılımlarından dolayı teşekkür ederek katılım sertifikalarını taktim ettik. Velilerimize ikramlıklarımizla programı sonlandırdı.

May

Karakter ve Değerler Eğitimi konusunda İl Müftü Yardımcımız Fikriye Özkan Velilerimizle buluştu.Değerlerimize sahip çıkmak için  Prof.Dr. Fuat Sezgin gibi çok okumamız ve çalışmamız gerektiğini onun hayatından ve çalışmalarından örneklerle anlattı.Velilerimize Katılım sertifikalarını taktim ettik ve ikramlıklarımızı veli ve öğrencilerimize sunduk.

May

Sosyal Dayanışma başlığı altında sosyal uyum konusunda Pictes Eğitimcisi Emin Özcan öğrencilerimizle buluştu.Sosyal uyum çerçevesinde fazla bir problem yaşamadığımız bizim İslami coğrafyada aynı inançla yaşamımızın buna alt yapı hazırladığını vurguladı.Öğrencilerimizle karşılık diyaloğ halinde geçen program sonrası ikramlıklarımız Türk ve yabancı uyruklu öğrenciler birlikte yediler.

May

Öğrencilerimiz Yazar Esra Şahin den  Zorbalığı önlemek ve zorbalıkla mücadele etmek konusunda eğitim aldılar.Daha sonra yazarımız öğrencilere kitaplarını imzaladı. Yazarımıza katılım belgesi, bir buket çiçekve plaketle katkılarından dolayı teşekkür ettik. Daha sonra Katılımcımıza ve öğrencilerimize ikramlıklar ile kaynaşmayı pekiştirdik.

May

Engelliler haftasında Engelsiz Yaşam konulu sunumları ile Yazar Esra Şahin öğrencilerimizle buluştu. Engelleri nasıl aştığını hayatından örneklerle anlattı. Yaşamın tamamının engellerden ibaret olduğunu ve bu engellerin insanı güçlendirdiğini belirterek yaşama dört elle sarılmanın önemini vurguladı. Yaşamın sınavlarından sabırla geçileceğini vurgulayarak tevekkül ve gayretin önemi üzerinde durdu. Sabrın ve gayretin her zaman sonuç verdiği üzerinde durdu. Daha Sonra soru cevap şeklinde sohbetle öğrencilerin gönlünü feth etti. Kendisine teşekkürü bir borç biliriz.

Mrt

İSTİKLAL MARŞI'NIN KABULÜ VE MEHMET AKİF ERSOY'U ANMA GÜNÜ DOLASIYLA OKULUMUZDA TÖREN YAPILDI. TÖRENDE İSTİKLAL MARŞININ HANGİ ŞARTLARDA YAZILDIĞI MEHMET AKİF ERSOY'UN HAYATI ANLATILDI. TÖRENİMİZ MEHMET AKİF ERSOY'DAN OKUNAN ŞİİRLERLE SON BULDU.

Mrt

ÖĞRENCİLERİMİZLE İKİNCİ KEZ İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİNE GEZİ DÜZENLEDİK. ÖĞRENCİLERİMİZİN MOTİVASYONUNU ARTTIRMAK İÇİN DÜZENLEDİĞİMİZ GEZİDE ÖĞRENCİLERİMİZ GÜZEL VAKİT GEÇİRDİLER.

2021-2022 BRİFİNG DOSYASI

Ock

HZ.MUHAMMED'İN  (S.A.V)EĞİTİM ANLAYIŞI VE EĞİTİM METODLARI HAKKINDA MESLEK DERSLERİ ÖĞRETMENLERİ İSMAİL KARAÇAM VE ASİYE ŞAHİN ÖĞRETMENLERİMİZE İKİ AYRI ALAN VE ZAMANDA SEMİNER VERDİLER. HZ.MUHAMMED'İN ÖZELLİKLE ÇOÇUKLARIN EĞİTİMİNDE BAŞVURDUĞU METODLAR ÖRNEKLERİYLE ANLATILDI.

Ara

ÖĞRENCİLERİMİZİN SAYGI,SEVGİ VE VEFA DUYGULARINI GELİŞTİRMEK İÇİN İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ ÖĞRETİM ÜYESİ DOÇ.DR M.BARIŞ YILMAZ'I OKULUMUZA DAVET ETTİK. DEĞERLİ HOCAMIZ HEM TEKNOLOJİ BAĞIMLILIĞI HAKKINDA ÖĞRENCİLERİMİZLE SÖYLEŞİ YAPTI HEM DE BİRİKİMLERİNİ ANLATTI.

Ara

İLİMİZ GENELİNDE YAPILAN KUR'AN' KERİM GÜZEL OKUMA VE HAFIZLIK YARIŞMASINDA ÖĞRENCİMİZ HİBE EBUJERRUJ 3'ÜNCÜ OLDU.ÖĞRENCİMİZE TESEKKÜR EDER, BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİZ.