Kas

Kandil münasebeti nedeniyle bu cuma mahallemiz camisi İsm i Azam Camiinde cemaata gül lokumu dağıttık.Çok bereketli idi.

Kas

Kulüp öğrencilerinin yaptığı canlandırma ve koromuzun söylediği ilahiler duygusal anlar yaşattı.

Kas

SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ DOĞRULTUSUNDA ÖĞRENCİLERİMİZ HUZUREVİNDE KALAN BÜYÜKLERİMİZİ ZİYARET ETTİLER.

Kas

Peygamber Efendimizin mevlidini kutladığımız Mevlid-i Nebi haftasında öğretmen ve öğrencilerimiz birçok etkinlikle bu anlamlı haftayı kutladı. Okulumuzda, öğretmen ve öğrencilerin birlikte hazırladığı Mevlid-i Nebi kutlama programı gerçekleştirildi. Öğrencilerimiz Mevlid-i Nebi Kutlama Haftası ile ilgili yaptıkları şiir, yazı, resim gibi çalışmaları okul panolarında sergiledi.

Okulumuzda Mevlid-i Nebi Haftasında gerçekleştirilen kutlama programında ve çeşitli etkinliklerde emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür eder, Mevlid-i Nebi´nin tüm islam alemine hayırlara vesile olmasını temenni ederiz...

Kas

1 MİLYON ÖĞRETMENİMİZ İÇİN DİJİTAL KİTAPLIK https://www.meb.gov.tr/1-milyon-ogretmenimiz-icin-dijital-kitaplik/haber/19582/tr#.Xb1NuFrU-hU.whatsapp

Meb argenin yaptığı okuyoruz kampanyasina katılım sağlayarak okuyan sayısını artıracağız

Kas

Psikikatri Uzmanı Doktor Lara Utku İnce Okulumuz öğretmenlerine Teknoloji, internet ve sosyal medya bağlamında e-bağımlılık üzerine sorunlar ve çözüm önerileri hakkında seminer verdi. Öğretmenlerimize konuyla alakalı anket çalışması yapıldı.

Kas

SayınAli Duman hocamız ve İnönü Üniversitesi ilahiyat fakültesinden yüksek lisans öğrencileri okulumuzu ziyaret ettiler.Öğrencilerimize Kur 'an -ı Kerimi hayata geçirmenin önemini anlattılar.

Ekm

Gençlerimizin bilgi ve kültürel alt yapılarını sağlam temeller üzerine inşa etmiş bir kuşak olmaları ve geleceğe daha donanımlı şekilde hazırlanmalarını sağlamak, bölgenin başta İslam medeniyetleri olmak üzere dünya medeniyetleri açısından önemi konusunda farkındalık oluşturmak ve inanç, siyaset, kültür, tarih açısından öne çıkan öğeleri gençlerle  paylaşarak Kudüs konusunda bilinç geliştirmek amacıyla hayata geçirilen "Medeniyetimizin Keşfi: Kudüs" ,Hayata  değer Kat ve Sanal hayatta kaybettiğimiz gerçekler konularını kapsayan Seminer çalışması Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından okulumuzda yapıldı.

Ekm

OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ iMAMA-I AZAM CAMİİ HATİCE HATUN KIZ KURAN KURSUNA UYGULAMAYA GİDİYORLAR.

Ekm

Sağlıklı ve Dengeli beslenme konusunda toplumda farkındalık yaratmak, bilgi düzeyini artırmak, yeterli ve dengeli beslenme alışkanlığı kazanmasını teşvik etmek amacıyla okulumuz tüm sınıflarında ''Sağlıklı ve dengeli Besleniyorum '' etkinliği gerçekleştirildi.

Ekm

OKUL MÜDÜRÜMÜZ NURHAN BİLİCİ TARAFINDAN OKULUMUZ ÖĞRETMENLERİNE İŞ GÜVENLİĞİ HAKKINDA BİLGİ VERİLDİ.

Ekm

Okulumuz eTwinning kalite etiketi aldı. İl Milli Eğitim Müdürümüz Ali TATLI tebrik ederek plaketimizi takdim etti.

Ekm

İL GENÇLİK VE SPOR MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİNİN  YAPTIĞI PROJE OKULUMUZDA ÖĞRENCİLER TARAFINDAN COŞKUYLA KARŞILANDI. ŞENLİK HAVASINDA YAPILAN PROGRAMLA ATA SPORLARIMIZIN TANITIMINI GERÇEKLEŞTİRDİK.

Ekm

AYET VE HADİS ÇALIŞMALARI OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ HAFTANIN AYET VE HADİSİ ÇALIŞMASIYLA BİR HAFTA BOYUNCA BELİRLENEN AYET VE HADİS AÇIKLAMALARIYLA ANLATILIYOR.ÖĞRENCİLER ÜZERİNDE ETKİLİ BİR ÇALIŞMA HEM DEĞERLERİMİZ HEMDE AYET VE HADİSLER KAVRATILIYOR.